Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ανακεφαλαιώνουμε ψηφίζοντας…

Η απάντηση στην ερώτηση ΄γιατί πάλι εκλογές’, ήρθε απ’ τον ίδιο τον Αλέξη, τηλεοπτικά, θέλει να κάνει ανακεφαλαίωση δράσεων και κυρίως λαθών που με περίλυπο ύφος θα μας αραδιάσει αφού δε μπορεί να πάρει πίσω πλέον…

Ούτε τις διακοπάρες μας, στα τροπικά υπέροχα που μας στέλνει η ανάπτυξη που φρόντισαν οι φωστήρες εθνοπατέρες μας, δε μας άφησαν να ολοκληρώσουμε αφού εκείνοι έμειναν πίσω και μάλωναν, ξεκατινιαζόταν δηλαδή και τώρα φτάσαμε να μιλάμε για ημερομηνίες εκλογών.

Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως να μας ενημερώσουν, γιατί συρόμαστε εκ νέου στις κάλπες. Και να τος ο Αλέξης μας, το καμάρι μας, ο αγγλομαθής μας, ο αστοαριστερός μας, η ελπίδα μας, το παιδί του λαού μετά τον Κούρκουλο, ο ερωτεύσιμος σαραντάρης που θα έβαζε φωτιά στην Ευρώπη, που θα έπαιρνε το φλάμπουρο και θα άλλαζε τη γηραιά ήπειρο, που τον έτρεμαν οι αγορές και ντυνόταν πιο σέξι η Κριστίν για να τον συναντήσει, ο μεγαλύτερος κολοτούμπας της πολιτικής ιστορίας της χώρας, που βγήκε σε τηλεοπτική συνέντευξη και μας απάντησε ξεκάθαρα.

Το παιδί αυτό, το καημένο, δε φταίει σε τίποτε! Το πίεσαν, το εκβίασαν, μέχρι έρπη έβγαλε, έχασε τον ύπνο του, τον είχαν επί 17 ώρες οι κακοί καπιταλιστές και τον σφυροκοπούσαν, πριν αποφασίσει να ενδώσει και να κάνει πλήρη περιστροφή (όχι 360 μοίρες όμως…) απ’ τις θέσεις που τον εξέλεξαν πρωθυπουργό.

Το έριξαν οι δικοί του που τον πούλησαν κι επειδή είναι υπεράνω και δεν ξεκατινιάζεται, δε θα πει τίποτα για τον ανίκανο Γιάνης που δεν του μιλούσε ακνείς απ τους ευρωπαίους αλλά συνέχιζε να τον στέλνει με άδεια βαλίτσα να προκαλεί και να πληγώνει τη χώρα με την ηλιθιότητα της ηθοποιίστικης πρόκλησής του.  Ούτε για το φασιστοειδές που δε τολμάει ν ακουμπήσει απ τη θέση του κι αποτελούσε προσωπική του επιλογή θα πει κάτι. Δεν είναι απ αυτούς ο Αλέξης! Κύριος!

Όσο για τον λαό, ελάτε βρε παιδιά, ο κακομοίρης, μόνος έμεινε, με τον παππούλη του φρέντο και τον κολλητό με τον πατέρα του. Λυπηθείτε τον! Έκανε τις εκλογές για να κάνει μια καλή ανακεφαλαίωση! Καθίστε κι ακούστε τον πριν αρχίσετε να πληρώνετε γι’ αυτά που δε φταίτε απ’ αυτά που δεν έχετε! Σας κόστισε κάτι παραπάνω αλλά τώρα που ζητάει συγγνώμη, θα πληρώσετε πιο ήρεμοι, θα έχετε συγχωρέσει την επιβάρυνση μερικών δις, πώς κάνετε έτσι;

Σας κορόιδεψε; Έλα μωρέ τώρα, τόσοι και τόσοι σας κορόιδεψαν, δε δικαιούται δηλαδή κι ο Αλέξης μια κοροϊδία; Γιατί δυο μέτρα και δύο σταθμά;  Τον ψηφίσατε για να γλιτώσετε απ’ τους άλλους; Ε, σας το λέει το παιδί, δε θα κάνει κυβέρνηση με κανέναν! Πάλι με τους αριστερούς που μαλώνει τώρα και με τον ψεκασμένο θα κάνει, δε θα του αναγνωρίσετε συνέπεια;

Ηρεμήστε, τώρα που ξέρετε ότι απλώς ήθελε χρόνο και προσοχή για να κάνει δημοσίως ανακεφαλαίωση των όσων δεν έκανε και των λαθών που είναι σαφώς περισσότερα, θα απενοχοποιηθείτε, θα σας βοηθήσει εικόνος που είναι ήρεμος, ξεκαθαρός, έφυγε κι ο έρπις και τελικά είναι ήσυχος βρε παιδί! Υπέγραψε το μνημόνιο κι έκανε και δημοψήφισμα, άρα ό,τι είχε να κάνει το έκανε! Καθαρίζει Γιάνης και φασιστοειδές, εντάξει, τι άλλο πια να κάνει; Μην είστε και πλεονέκτες!


Και πώς ξεπήδηξε τώρα η τρομερή ατάκα της Βλαχοπούλου: ‘Σούζι τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!’…. Άσχετο… Ή μήπως όχι…; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου