Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πάει ο παλιός… έρχεται ο νέος απειλητικός…!


Κάποτε η καθιερωμένη ανασκόπηση του έτους περιλάμβανε και θετικά γεγονότα που εστιάζαμε όλοι θέλοντας να ξορκίσουμε το κακό. Κατάφεραν όμως κάποιοι ακόμη και τις ανασκοπήσεις να μας «μαυρίσουν» αφού τα αρνητικά είναι τόσο πολλά και σημαντικά, έχουν τόσο πολύ επηρεάσει τη ζωή μας, που χρειάζεται πολλή σκέψη για να θυμηθούμε κάτι καλό στη δύση του 2011 ενώ το 2012 πλησιάζει… απειλητικό!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Βολεύει η παραπομπή σε… σεναριολογία!

Όταν η μια φωτιά μετά την άλλη ξέσπαγαν σε χρόνο μηδέν στα νησιά του Αιγαίου κι όλη η υφήλιος παρακολουθούσε εμβρόντητη τα’ αποτελέσματα του… «καύσωνα» που «χτυπούσε» παραδόξως συγκεκριμένες περιοχές και με διαφορά δευτερολέπτων σε δύσβατα ή επικίνδυνα σημεία, όσοι φώναζαν ότι πρόκειται για σχέδιο, αποκαλούνταν γραφικοί και λάτρεις της σεναριολογίας…

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ας θυμηθούμε ότι είναι Χριστούγεννα!

Γίνεται όλο και δυσκολότερο να αισθανθούμε εορταστικά κι είναι μακριά εκείνα τα χρόνια που ετοιμαζόμασταν για ταξίδια και ξεχωριστές βραδιές που απαιτούσαν προετοιμασία ημερών και την ανάλογη διάθεση φυσικά! Ωστόσο, η Γενέθλια μέρα δεν παύει να είναι μια μοναδική μέρα που δίνει τη δυνατότητα γιορτής σ’ όλα τα επίπεδα και φυσικά την ευκαιρία για ανάταση και πλημμυρίδα αισθημάτων που μπορούν να μαλακώσουν την ψυχή μας… Ας το θυμηθούμε μόνος του ο καθένας!