Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η απραξία έφερε την υπερβολή…


Πόσο υποκριτική είναι τελικά η έκπληξη που δείχνουν να τους καταλαμβάνει όσοι έπρεπε αλλά δεν ασχολήθηκαν με το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα, κάθε φορά που χρυσαυγίτες ή ακροδεξιά στοιχεία όπως λέγονται, αντιδρούν υπερβολικά, όντως, αλλά με στόχο την προστασία των Ελλήνων πολιτών που είναι οι μόνοι που δε φταίνε αλλά υπόκεινται όλες τις άσχημες συνέπειες απ’ την ασύδοτη είσοδο, παραμονή και δράση όλων εκείνων που παράνομα εγκαταστάθηκαν στη χώρα… !

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Οι… αντιστασιακοί του facebook και του twitter …!


Αντικαταστάθηκε τελικά ο… χώρος που εκφράζει την… αντίστασή του ο Έλληνας κι απ’ τον καναπέ του σπιτιού του μπροστά στο χαζοκούτι, τώρα κάνει αντίσταση στα λεγόμενα ελληνιστί, social media… Μπροστά στην οθόνη με το… ποντίκι ανά χείρας και το πληκτρολόγιο έτοιμο…, αναπαράγει ό,τι ευφάνταστο ξέθαψε ή ακόμη χειρότερα, σκέφτηκε κάποιος… εναντίον των γνωστών «υπόπτων» κι αισθάνεται αντιστασιακός! Κι αφού κλείσει τον υπολογιστή, παίρνει σειρά σε μια ουρά να πληρώσει κάποια απ’ τις νέες υποχρεώσεις του…

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις...!!!!!!

Σίγουρα η είδηση θυμίζει στους μεγαλύτερους κάποιες εποχές που η χώρα θέλει να ξεχάσει! Ενόψει της επίσκεψης του "μεγάλου αφεντικού", της φράου Μέρκελ, απαγορεύονται λέει, βάσει διαταγής της αστυνομίας, οι συναθροίσεις!!!! Δηλαδή όσο θα βρίσκεται στην... αποικία, η αρχηγός του ...μητροπολιτικού κράτους, εμείς απαγορεύεται να συναθροιζόμαστε! Κι όλα αυτά επειδή είναι τόσο λαοφιλής κι αγαπητοί οι σύγχρονοι πανίσχυροι πολιτικοί, που φοβούνται ν' αντιμετωπίσουν τους πολίτες σε ομάδα παραπάνω των δυο και χωρίς ελέγχους... Δημοκρατία! Άκρατη! Κι ελευθερία λόγου και κινήσεων! Απόλυτη! Θα 'ρθει για 6 ώρες να στείλει ένα μήνυμα η φράου, απαραίτητο μήνυμα για τη συνέχεια της χώρας, οπωσδήποτε..., αλλά γίνεται η πρωτεύουσα της χώρας άνω κάτω! Και φυσικά, αυτά που θα λεχθούν απ' τος κυβερνώντες μας, δεν περιμένει κανείς ότι θα 'ναι και "μπουνιά στο στομάχι" της κυρίας... Κάθε άλλο! Άντε, με το καλό να τη δεχτούμε λοιπόν! Και προσοχή εκεί στην Αθήνα, μην συναθροιστείτε και σας συλλάβουν!