Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η απραξία έφερε την υπερβολή…


Πόσο υποκριτική είναι τελικά η έκπληξη που δείχνουν να τους καταλαμβάνει όσοι έπρεπε αλλά δεν ασχολήθηκαν με το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα, κάθε φορά που χρυσαυγίτες ή ακροδεξιά στοιχεία όπως λέγονται, αντιδρούν υπερβολικά, όντως, αλλά με στόχο την προστασία των Ελλήνων πολιτών που είναι οι μόνοι που δε φταίνε αλλά υπόκεινται όλες τις άσχημες συνέπειες απ’ την ασύδοτη είσοδο, παραμονή και δράση όλων εκείνων που παράνομα εγκαταστάθηκαν στη χώρα… !

Παρακολουθούμε εμβρόντητοι ή τέλος πάντων έτσι θέλουμε να δείχνουμε, πάντως μ ένα κρυφό χαμόγελο οι περισσότεροι…, δράσεις και κινήσεις ενός κόμματος που βγήκε στην επιφάνεια με την ψήφο του ελληνικού λαού που ήξερε πολύ καλά τι ψήφιζε τελικά…
Τα είχαν δηλώσει και είχαν ξεκινήσει να τα υλοποιούν στην Αθήνα τα μέλη της Χρυσής Αυγής αυτά που σήμερα παίρνουν μεγαλύτερη δημοσιότητα λόγω της μετατροπής της σε κοινοβουλευτικό κόμμα. Ειδικά για το θέμα των λαθρομεταναστών και τον τρόπο αντιμετώπισής των παράνομων αλλά κι όχι μόνο σε κάποιες περιπτώσεις όπως κατά καιρούς δημοσιοποιείται…, η υπερβολή φτάνει στα όριά της ακουμπώντας τον άκρατο ρατσισμό, με δικαιολογία την προστασία των Ελλήνων που φυσικά δεν φταίνε σε τίποτα αλλά υπόκεινται όλες τις συνέπειες παρουσίας των λαθρομεταναστών παντού πλέον!
Αυτή την υπερβολή όμως και το θράσος της δράσης ακόμη και ακραίων ρατσιστικών ομάδων που κρύβονται σε κοινοβουλευτικά κόμματα, την έφερε η απραξία, η αδιαφορία κι η ανοχή των κυβερνώντων που περισσότερο φοβόντουσαν την κριτική των γιαλαντζί αριστεριζόντων και όψιμων υποστηρικτών οτιδήποτε είναι ενάντια στην ομαλή λειτουργία του κοινωνικού συνόλου που χαρακτηρίζουν συντηρητικό και άβουλο, παρά τις συνέπειες παραμονής λαθρομεταναστών, κάθε καρυδιάς καρύδι που έφτασαν στη χώρα από χώρες με άλλη κουλτούρα και τακτική σ όλα τα επίπεδα.
Μόνο ως υποκρισία και θεατρινισμός μπορεί να χαρακτηρισθεί η αντίδραση των πολιτικών που απεδείχθησαν επικίνδυνα ανίκανοι να χειριστούν το θέμα και με τις αστοχίες και τον φόβο τους απλώς κατάφεραν να το γιγαντώσουν και σε καμιά περίπτωση να βοηθήσουν στη λύση του!
Η ανασφάλεια των πολιτών που κατοικούν σε περιοχές που το πρόβλημα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις αλλάζοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων, οδήγησε στην αναζήτηση βοήθειας και προστασίας που ήταν βέβαιο ότι θα δεχόταν απ’ όποιον εμφανιζόταν διατεθειμένος να βοηθήσει! Βρέθηκε η Χρυσή Αυγή έτοιμη κι οργανωμένη και προεκλογικά το είχε αναφέρει ρητά, είχε προειδοποιήσει για τη δράση της επί του θέματος κι όμως οι Έλληνες, την έβαλαν στη βουλή.
Είναι αργά για οποιουδήποτε τύπου προσπάθεια καταστολής ή εξαφάνισης του «κινήματος» που εξελίσσεται κατά των μεταναστών στη χώρα! Η απραξία, η ανικανότητα, η αδιαφορία, έφεραν την υπερβολή και τις ενδείξεις ρατσισμού που δεν χαρακτήρισαν ποτέ τους Έλληνες, όσο δεν είχαν προκληθεί τόσο ακραία μέσα στα σπίτια τους όπως σήμερα!
Καταδικαστέες οι ακραίες μορφές ρατσισμού κι αντιμετώπισης των μεταναστών, νομίμων ή παρανόμων, στη χώρα, καταδικαστέες κι οι υπερβολικές λατρευτικές εκδηλώσεις των αριστεριζόντων, καταδικαστέες κι η ανικανότητα, απραξία, αδιαφορία που οδήγησαν στη σημερινή κατάπτυστη κατάσταση!
Εκείνο που επιβάλλεται να γίνει είναι η ψύχραιμη και συνολική αντιμετώπιση του τεράστιου ζητήματος που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, με την συνεισφορά όλων προς την κοινή λύση κι όχι την χυδαία χρήση του θέματος για μικροπολιτικές κι αντιπολιτευτικές περιττές κορώνες που απλώς αηδιάζουν τους πολίτες που έχουν ν΄αντιμετωπίσουν και αυτό το πρόβλημα μεταξύ των τόσων πολλών άλλων και σοβαρών που τους φορτώνουν καθημερινά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου