Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Όλοι οι οικονομολόγοι του κόσμου το 'χουν τούμπανο...

...κι εμείς κρυφό καμάρι! Το Μεσοπρόεθσμο έχει στόχο το γρήγορο ξεπούλημα τη; χώρας και την βύθιση στο πλήρες αδιέξοδο. Το λέει όσο πιο ξεκάθαρα και δυνατά μπορεί ο έγκριτος οικονομικός αναλυτής Δ. Καζάκης προτείνοντας να πάρει στα χέρια τους την υπόθεση ο λαός. Όμως ακούγονται περισσότερο οι φωνές εκείνων που φροντίζει η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί εξυπηρετώντας μόνο τους δανειστές! Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους τι μας κάνουν; Όταν πεινάσουμε; Αν κι αυτό δεν είναι μακριά πλέον...! Κρίμα Έλληνα! Μεταλλάχθηκες!

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Κι αν αποτύχει κι αυτό...;

Χαράς ευαγγέλια στην κυβέρνηση και στους δανειστές μας! Αλίμονο σε μας...! Σε όσους μείνουμε στη χώρα βέβαια και δεν θ' αναζητήσουμε την τύχη μας σε άλλες χώρες... Η ερώτηση όμως είναι εύλογη, αφού απέτυχαν οι ίδιοι που το ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και μας οδήγησαν στα ακόμ χειρότερα, γιατί να πετύχουν τώρα; Κι αν αποτύχουν και τώρα, τι γίνεται μετά; Μέχρι πότε θα πληρώνουμε απ' αυτά που δεν έχουμε για να έχουν αυτοί την άνεση να κάνουν λάθη; Κι αν πουλήσουμε κιόλας όπως φαίνεται, δεν θα μείνει και τίποτα για να στηριχτούμε στο μέλλον! Διέλυσαν την Ελλάδα, όλοι τους! Αυτό που προσπαθούσαν κάποιοι λυσσαλέα απ' έξω, το καταφέραμε μόνοι μας από μέσα! Συγχαρητήρια!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τους παίρνουν και το τραγούδι!

Άργησε λίγο αλλά το έκανε! Η κόρη του αείμνηστου Μ. Λοϊζου, επιτέλους αντέδρασε στο γεγονός ότι ένα απ' τα πιο χαρακτηριστικά για την χώρα τραγούδι, είχε ταυτισθεί με ένα κόμμα. Γιατί ο ήλιος κι η καλημέρα είναι ελληνικά κι όχι πασοκικά προνόμια! Ήμασταν πολλοί οι Έλληνες που μας ενοχλούσε αυτή η ταύτιση κι επιτέλους με μια επιστολή της στπν Πρωθυπουργό η κόρη του συνθέτη απαγορεύει τη χρήση του απ' το ΠΑΣΟΚ. Τους παίρνουν και το τραγούδι τελικά αυτή η είναι ουσία! Έτσι όπως τα κατάφεραν, είναι ενδεικτικό τελικά ποιον έμειναν να εκρποσωπούν...! Το θέμα είναι να το παραδεχτούν κιόλας κάποια στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε ως λαός...

Και ποιος του είπε ότι μπορεί να μιλάει για 'τανκς'....!!!!!

Τελικά ο πολλά βαρύς Αντιπρόεδρος, χωρίς καμιά αιχμή για το σωματικό του βάρος..., είναι γωνστό πλέον ότι δε σκέφτεται πριν μιλήσει! Γιατί είναι πέραν κάθε φαντασίας ότι μπορεί να πιστεύει τα μισά απ' όσα λέει και να υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι που τον εκλέγουν...! Η ερώτηση είναι, αναρωτήθηκε αν μπορεί αυτός ο κύριος να μιλάει για άρματα, γιατί αυτή είναι η σωστή λέξη κι όχι 'τανκς', και κυρίως αν μπορεί να διατείνεται ότι εκείνος μπορεί να τα τοποθετήσει όπου θέλει, έστω κι έξω από τράπεζες; Γιατί αυτού του τύπου οι συμβολισμοί δεν έχουν καμιά θέση σε μια πληγωμένη δημοκρατία που έχει χύσει αίμα για να επανέλθει στην χώρα πριν από 37 χρόνια! Πόσο πια θα προκαλέσει αυτός ο άνθρωπος; Πόσο επιτέλους θα εκμεταλλεύεται την δημοκρατία για να λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι; Και πόσο θα τον ανέχονται οι σύντροφοί του; Γιατί, όσο κι αν τον βάζουν να λέει κάποια πράγματα, είναι αδύνατον να συνενούν σε τέτοιες δηλώσεις! Αλίμονό μας αν συμβαίνει το αντίθετο!

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Διαλύεται αργά αλλά σταθερά....

...το ΠΑΣΟΚ, μόνο που τυχαίνει να έχει και την διακυβέρνηση της χώρας κι αυτό οδηγεί σε πλήρη διάλυση κι ό,τι έχει απομείνει απ' αυτήν! Και δεύτερη παραίτηση απ' το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος αφού με επιστολή που αναφέρει ότι είναι αδιέξοδος ο δρόμος που οδηγεί το μεσοπρόθεσμο ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, δίνει ξεκάθαρα το μήνυμα της αποτυχίας που πολλοί τελικά εντός ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι οδεύει για δεύτερη φορά η κυβέρνηση και φυσικά η χώρα. Εγκαταλείπουν το πλοίο μήπως και σωθούν και δεν τους γράψει με μελανά χρώματα η ιστορία... Προλαβαίνουν άραγε ή μήπως αυτό έγινε ούτως ή άλλως εδώ και καιρό...; Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν οι γαλάζιοι ν' αναλάβουν ακόμη οπότε αναγκαστικά θα παρακολουθήσουμε την αποσύνθεση του κυβερνώντος κόμματος που έχει λαμπρή ιστορία στην διασφάλιση της ενότητας όποτε κυβερνούσε! Άλλαξαν τα πράγματα και φάνηκε όλη η γύμνια! Τώρα βέβαια που δεν άφησαν και τίποτα να κυβερνηθεί...!