Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που επικοινωνεί μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης...;

Πόσο ακόμη θα προσπαθούν ν' αποδείξουν ότι παίζουν σε μια εποχή που χρειάζεται όση σοβαρότητα μπορεί να διαθέτει κάποιος που κατέχει θέση υπουργού ή Γ. Γραμματέα υπουργείου; Είναι δυνατόν να δίνεται απάντηση σε επίσημη επιστολή που ζητείται η παραίτηση του Γ. Γραμματέα ενός υπουργείου της σπουδαιότητας του υπουργείου Μεταφορών, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και να λαμβάνεται υπόψη σε επίπεδο υπουργού; Δηλαδή, η απάντηση του Γ. Γραμματέα, πρώην περιφερειάρχη, πρώην βουλευτή, δίνεται από κάποια παραλία και μια στιγμή που μπήκε για πλάκα όπως οι περισσότεροι χρήστες; Άλλο είναι η χρήση του διαδικτύου κι άλλο τα παιχνίδια που φαίνεται πως παίζουν οι κυνερνητικοί παράγοντες την ώρα που οι πολίτες περιμένουν κι απαιτούν σοβαρούς ανθρώπους να διαχειριστούν τα μεγάλα και σοβαρά πο αφορούν στη ζωή και το μέλλον τους! Καμιά σοβαρότητα πια;

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Καλές οι εκδηλώσεις για τόσα λεφτά...

Με την προσπάθεια προσώπων της ΔΗΚΕΞ που επί χρόνια το παλεύουν για να προωθηθεί η πόλη κι οι εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης, κατάφεραν να έχουν ένα καλό πρόγραμμα φέτος στις Γιορτές Παλιάς Πόλης αν και τα χρήματα προς διάθεση ήταν πολύ λιγότερα από άλλες χρονιές. Οι προσπάθειες αυτές μένουν βέβαια μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας αφού η σεμνότητα κάποιων υπαλλήλων είναι γνωστή χρόνια τώρα! Ωστόσο, η αδυναμία ελέγχου άλλων υπαλλήλων, μπορούν να εκθέσουν ανεπανόρθωτα όλους όσους πραγματικά προσπαθούν και φυσικά την διοίκηση της ΔΗΚΕΞ! Κι όταν χρειάζεται κάποιος θετικά σχόλια και θετικά κείμενους κάποιους επαγγελματίες, καλό είναι να προσέχει διπλά κάποιες αστοχίες και φυσικά την προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υποτιμώντας ή προσπαθώντας τέλος πάντων να υποβαθμίσει τη νοημοσύνη εκείνων που έχουν αποδείξει ότι δεν θυσιάζουν τα πάντα για δικό τους επαγγελματικό όφελος...!

Επικίνδυνοι ποδηλάτες με έπαρση!


Ο πολιτισμός του καθενός μας φαίνεται σ' όλες τις κινήσεις μας και φυσικά και στην οδήγηση κάθε μέσου!Τώρα τελευταία λοιπόν, παρατηρούμε κάποιους συγκεκριμένους ποδηλάτες στην Ξάνθη να κινούνται με απίστευτη έπαρση! Κι επειδή σε μια πόλη όπως η Ξάνθη, όλοι είμαστε λίγο πολύ γνωστοί μεταξύ μας, η κατάθεση περιπτώσεων που αποτελούν τις πιο 'χτυπητές', των ίδιων ατόμων, επιβεβαιώνει την έπαρση που επιδεικνύουν και στη ζωή και την επαγγελματική τους δραστηριότητα...Ωστόσο, είναι πρόβλημά τους η προσωπική τους στάση ζωής αλλά όσον αφορά τη συμπεριφορά τους στο δρόμο, πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν κινούνται μόνοι και φυσικά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θέτουν σε κίνδυνο τους συμπολίτες τους παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και μονοδρόμους! Γιατί η διεκδίκηση για τα δικαιώματα των πολλών ποδηλατών που αυξάνονται συνεχώς, πάνε χαμένα βέβαια με τον περιττό θόρυβο μέσω προκλήσεων κάποιων ελάχιστων 'ψευτοκουλτουριάρηδων' ξανθιωτών...!