Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αυτό μας έλειπε για να ολοκληρωθούμε …

Όποιος πει ότι δεν έχουμε λύσει τα προβλήματά μας ως λαός κι ότι παραμένουν ανοιχτά πολλά ζητήματα, μόνο από κακία θα το κάνει! Ειδικά τώρα που τακτοποιούμε και μια απ’ τις τελευταίες εκκρεμότητες που πράγματι μας κρατούσαν ανήσυχους όλους! Γιατί, δε μπορεί να κλείνουν και να καίγονται σε άλλες χώρες στον κόσμο, χριστιανικές εκκλησίες και να μην φροντίσουμε εμείς να έχουμε ένα τέμενος στην πρωτεύουσα για τους υψηλούς φιλοξενούμενους μας…!

Μας προβληματίζει η δόση που θα είναι μικρότερη και σε …δόσεις, επίσης μας προβληματίζει λιγάκι και το γεγονός ότι κάποιες χιλιάδες ακόμη συμπολίτες μας θα μείνουν άνεργοι, έχουμε και κάτι άλλα προβληματάκια, λεπτομέρειες, όπως ότι πεινάνε οι συνταξιούχοι και κλείνουν επιχειρήσεις αλλά γενικά, μια χαρά είμαστε!

Κι επειδή ακριβώς είμαστε μια χαρά, ήρθε κι η ώρα να προχωρήσουμε σε μια κίνηση καλής θέλησης προς τους υψηλούς προσκεκλημένους μας, εκείνους που καλέσαμε να ‘ρθουν να βοηθήσουν στην… ανάπτυξη κι έφτασαν με κάθε τρόπο, παράνομο κυρίως… αλλά λεπτομέρειες… και κατέκλυσαν την πρωτεύουσα! Οι μουσουλμάνοι καλεσμένοι μας λοιπόν, πρέπει να μπορούν να προσεύχονται κάπου! Και σ‘ αυτήν την πλούσια κι απροβλημάτιστη χώρα, θα δώσουμε και κάτι παραπάνω, να τους φτιάξουμε ένα τέμενος με απ’ όλα, όπως το ζητάνε, για να μην τους έχουμε παραπονούμενους!

Κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία; Σιγά τώρα! Λεπτομέρειες! Είχαμε πολλά ούτως ή άλλως, ας κλείσουν μερικά! Τεμένη όμως δεν έχουμε αρκετά εκτός Θράκης! Κι αν δεν έχουμε μιναρέ στο πρώτο, είναι για ν' αποφευχθεί η πρόκληση, στα επόμενα σίγουρα θα έχουμε βέβαια!  Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το χτίσιμο. Άλλωστε πρέπει να τρέξουμε να χτίζουμε για να προλάβουμε να ισορροπήσει ο αριθμός παγκοσμίως. Και δεν θ’ αργήσει να γίνει αφού καίγονται εκκλησίες σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, όπου απέμειναν, οπότε θα έρθει η πολυπόθητη, όπως αποδεικνύεται, στιγμή, που απ’ τους δορυφόρους, εκείνο που θα φαίνεται πρώτο και σε πληθώρα, θα είναι μιναρέδες…. Και πώς θα γίνει; Να μείνει πίσω η Ελλάδα; Τόσο προχωρημένη και δημοκρατική χώρα;

Η συζήτηση για την αναγκαιότητα ή όχι, ύπαρξης τεμένους στην πρωτεύουσα μιας χριστιανικής χώρας που πνίγεται και υποφέρει από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, μπορεί να έμεινε για λίγο στην άκρη αλλά σίγουρα δεν έχει τελειώσει! Ωστόσο, μέσα σε τέτοια ύφεση και με τους πολίτες της να ταλαιπωρούνται όλο και περισσότερο παρά να μπορούν να αισιοδοξούν, είναι η πλέον ακατάλληλη στιγμή για την υλοποίηση μιας απόφασης που ούτως ή άλλως έφερε αντιδράσεις από πολίτες και πολιτικούς απ’ την πρώτη στιγμή.

Μόνο πρόκληση αποτελεί η έναρξη εργασιών στην πρωτεύουσα της χώρας που υποφέρει από λαθρομετανάστες μουσουλμάνους κι αιμορραγεί να τους νοσηλεύει και να τους περισυλλέγει, ως πόρτα της Ευρώπης που απλώς δεν τους δέχεται εγκλωβίζοντάς τους εδώ! Εκτός αν έχουν σχεδιάσει να τους κρατήσουν, να δουλεύουν και να βρουν έναν τρόπο να τους φορολογούν, οπότε, λογική είναι η περιποίηση που ετοιμάζονται να τους προσφέρουν!

Θρησκευτικά δικαιώματα θα πει κάποιος. Πώς γίνεται όμως πάντα να έχουν κάποιοι περισσότερα δικαιώματα απ’ τους υπόλοιπους και ειδικά τους χριστιανούς που κυνηγιούνται σε πολλές μουσουλμανικές χώρες; Πώς γίνεται πάντα οι πολιτισμένοι να εμφανίζονται αδύναμοι κάτω απ’ τον φόβο των πονηρών, με τις επεκτατικές τάσεις και τις απόλυτες κι εκδικητικές θρησκείες;


Πάντως, γεγονός είναι ότι αυτό μας έλειπε ως λαό για να θεωρούμαστε ολοκληρωμένοι! Οπότε, τώρα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι! Με το τέμενος στην πρωτεύουσα της χώρας, ολοκληρωνόμαστε! Κι όσο πιο μεγάλος ο μιναρές, τόσο μεγαλύτερη κι η ολοκλήρωσή μας!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου