Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

"Μπάτε σκύλοι αλέστε...."

Τραγικές υποχωρήσεις σε εξαιρετικά ευαίσθητα όσο και σημαντικά θέματα για το μέλλον της χώρας, μπορεί να οδηγήσουν σε ανυπολόγιστα καταστροφικά αποτελέσματα και τελικά στην επιβεβαίωση των πιο τραγικών σημερινών σεναρίων που αποδεικνύεται περίτρανα ότι μάλλον τελικά δεν είναι απλώς σενάρια... 
Η είδηση πραγματικά πρέπει να μας ανησυχήσει όλους κι ο τρόπος που περνούν μεγάλα και σημαντικά, αποδεικνύει και τον απώτερο σκοπό που έχουν κάποιες αποφάσεις: 
"Με περαιτέρω μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων κατά 30% και χωρίς να υπάρχει τελικά ως βασική προϋπόθεση εισαγωγής το Ελληνικό γένος δημοσιεύεται η προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (οι θέσεις θα βγουν με συμπληρωματική προκήρυξη τις επόμενες ημέρες) και είναι σαφές ότι η κυβέρνηση υποχώρησε στις πιέσεις της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ".

Σε λίγα χρόνια δηλαδή, εκτός απ' το γεγονός της απουσίας Ελλήνων ενδιαφερομένων να εισαχθούν στις στρατιωτικές σχολές και ν' ασκήσουν στρατιωτικά επαγγέλματα, θα δίνεται η δυνατότητα σε κάθε λογής και καταγωγής μετανάστη, να προΐσταται Ελλήνων στρατιωτών σε κάθε περίπτωση ειρήνης και φυσικά στην περίπτωση πολέμου! 

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι προκύπτει ένα θέμα μεταξύ χριστιανικής Ελλάδος και μιας μουσουλμανικής χώρας. Ο από καταγωγή μουσουλμάνος αξιωματικός, θα έχει εκπαιδευθεί και "ποτισθεί" τόσο πολύ με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη ώστε να δώσει αυτή την διαταγή που θα έδινε ένας Ελληνορθόδοξος αξιωματικός από καταγωγή, σε Έλληνες στρατιώτες; Κι είναι σίγουροι ότι θα το δέχονται οι κατώτεροι; Θα έχουν τόσο πολύ εκπαιδευτεί ή μεταλλαχθεί τέλος πάντων...; 

Κάτι τέτοια κάνουν κι εμφανίζεται αθώα και ξεκάθαρη η Χρυσή Αυγή που αναφέρεται σε καθετί ελληνικό ως καθαρό και πάνω απ' όλα! Μήπως να το ξαναδούν όλοι εκείνοι που τελικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βάζουν το λιθαράκι τους να εξαφανίσουν οτιδήποτε ελληνικό σε λίγα χρόνια; 

Πήραμε δανεικά, κάνουμε τα πάντα, δεν υπολογίζουμε ανθρώπους για να ξεπληρώσουμε, επιτρέπουμε σε αχαρακτήριστες φωνές γιαλαντζί να λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, στην κυριολεξία, επειδή κάποιοι θέλουν να παίξουν τα παιχνιδάκια τους στην αδύναμη Ελλάδα, τα δεχόμαστε όλα αυτά ίσως κι από ενοχές για την καλοπέραση των προηγούμενων εποχών αλλά όλα έχουν όρια! 

Αυτό που ετοιμάζουν για την Ελλάδα δεν είναι καλό κι οδηγεί στη διάλυσή της. Είναι παραπάνω από εμφανές πλέον κι όσοι μιλούσαν για σενάρια απλώς επιβεβαιώνονται και μετατρέπονται σε προφήτες αφού είδαν αυτό που έρχεται και μάλιστα με γοργότερο βήμα απ' ό,τι πιστεύαμε! 

Καληνύχτα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου