Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Θα τολμούσε κανένας δικός μας...;


Τόσες συνομιλίες με υπαλλήλους του ΔΝΤ, τόσες συναντήσεις με αξιωματούχους της χώρας, τόσα πράγματα που απαιτούν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα οι "φίλοι" μας κι έχουμε μόνο κάποιες αποχρώσες ενδείξεις ότι κάποιοι υπουργοί ψέλλισαν κάποιες αντιρρήσεις που φυσικά δεν έπιασαν τόπο όπως απεδείχθη Κι έρχεται μια είδηση να μας θυμίσει τι μπορούσε να γίνει αλλά δεν έγινε...!  
Όπως γράφει το defencenet.gr: "Ποιος είδε την υπουργό Εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους και δεν την φοβήθηκε. Σύμφωνα με Κυπριακά ΜΜΕ, χθες υπήρξε σκληρή κόντρα της με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου!
Όταν η Κύπρια υπουργός Εργασίας ζήτησε να μιλήσουν για μέτρα αύξησης των εσόδων του δημόσιου, αλλά όχι για περικοπές σε μισθούς, η εκπρόσωπος του ΔΝΤ απάντησε ότι στις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης υπήρξαν περικοπές κατά 25%.
Τότε σε έντονο ύφος η κα Χαραλάμπους απάντησε: «Γι΄ αυτό και γεμίσαμε με μετανάστες από τη χώρα σας»!". 
Κι αναρωτιόμαστε εμείς, ποιος απ' τους δικούς μας, τε τις τόσες ενοχές για την κακοδιαχείριση του παρελθόντος και την απραξία όσον αφορά όλα εκείνα που θα έπρεπε να γίνουν ώστε να έρθει στην ορθή πορεία η χώρα, θα τολμούσε ποτέ ν' αντιμιλήσει έτσι ακόμη και σ' έναν απλό υπάλληλο του ΔΝΤ, όχι σε κάποιον αξιωματούχο! Κάποιοι πολιτικοί κάποιων χωρών, τολμούν όμως! Κι ίσως έχουμε να μάθουμε πολλά απ' αυτούς τελικά... Αρχής γενομένης ίσως απ' την διαχείριση των κοινών...; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου