Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς χάνουμε! Δεν κερδίζουν αυτοί!

Όπου απέχουν οι χριστιανοί ψηφοφόροι, επικρατούν οι εγκάθετοι του προξενείου διά της πλαγίας οδού και με την εκμετάλλευση της μωροφιλοδοξίας κάποιων δημοσίων προσώπων που δίνουν «γη και ύδωρ» για μια καρέκλα ενώ η προκλητική εκμετάλλευση των κομμάτων εξουσίας μηδενίζει τον ρόλο τους κι αποδεικνύει την ανικανότητα των τοπικών εκπροσώπων τους.
Ξεκάθαρο και δεδομένο στη δημοκρατική Ελλάδα του 2011: οι Έλληνες μουσουλμάνοι αποτελούν ένα κομμάτι αυτής της χώρας κι έχουν απόλυτο δικαίωμα εκπροσώπησης σε όργανα, συλλόγους και τοπική αυτοδιοίκηση. Οι απλοί, καθαροί, δημοκράτες Έλληνες μουσουλμάνοι όμως κι όχι οι εγκάθετοι που χρησιμοποιούν ως υποχείρια τους μουσουλμάνους, προκαλώντας κι επιδεικνύοντας τη δύναμή τους σε κάθε ευκαιρία!
Η περίπτωση του Επιμελητηρίου Ξάνθης αποτελεί την τελευταία χρονικά, μακάρι και πραγματικά τελευταία, περίπτωση, όπου η μωροφιλοδοξία κάποιων σε συνδυασμό με την επικράτηση του «διαίρει και βασίλευε» που υιοθετούν γνωστοί κύκλοι, επιτρέπει την επικράτηση των ρυθμιστών, που μετατρέπονται σε νικητές. Η εκπροσώπηση των μουσουλμάνων επαγγελματιών του οργάνου αποτελεί στοιχειώδη κι αυτονόητη υποχρέωση που καταγράφεται με την ψήφο κι αποτυπώνεται στ’ αποτελέσματα. Τα παιχνίδια όμως κι οι διαπραγματεύσεις με τους αρχηγούς- βουλευτές που ευθέως εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα κι εκμεταλλεύονται την αδυναμία διαγραφής από αποκόμματα που μόνο μέλημα έχουν την παραμονή στην εξουσία, αποτελούν επικίνδυνες πρακτικές που προδιαγράφουν ένα ζοφερό μέλλον για την ελληνική Θράκη.
Όταν οι «ολίγοι» με τα σχεδόν ανύπαρκτα προσόντα, φτάνουν να διεκδικούν θώκους όπως η Προεδρία ενός οργάνου εκπροσώπησης 7 χιλιάδων μελών μιας περιοχής, είναι αυτονόητο ότι δεν «τραβάνε» τα μέλη να ψηφίσουν και μένει χώρος για τους στρατευμένους κι αγελοποιημένους ψηφοφόρους να γίνονται ρυθμιστές αφού η αξία κάθε ψήφου τους πολλαπλασιάζεται με γεωμετρική πρόοδο με κάθε απουσία των υπολοίπων.
Αποτέλεσμα, η προκλητική απαίτηση εκπτώσεων, πολύ περισσότερων απ’ αυτές που προεκλογικά έδειξαν κάποιοι ότι ήταν διατεθειμένοι να κάνουν… κι η επικράτηση εκείνων που δίνουν «γη και ύδωρ» ώστε να υλοποιήσουν το όνειρό τους, χωρίς να υπολογίζουν τα σοβαρά και πραγματικά σημαντικά για τον τόπο!
Δεν κερδίζουν έδαφος, σε κάθε εκλογές όλων των βαθμίδων, οι εγκάθετοι στρατευμένοι που υλοποιούν σχέδια! Εμείς χάνουμε κάθε φορά με την παραχώρηση όλο και περισσότερων σε κάθε εκλογική διαδικασία, με στόχο μόνο την επικράτηση, με κάθε τίμημα που όμως προστίθεται στα προηγούμενα και το άθροισμα θα είναι τραγικό στο τέλος!
Δικαιώνεται ο τέως βουλευτής Π. Σγουρίδης που έλεγε ότι «για μια χούφτα ψήφους, πουλιέται η Θράκη»! Ακριβώς αυτό συμβαίνει λίγο – λίγο και δυστυχώς μωροφιλόδοξοι υπάρχουν πολλοί σ’ όλα τα όργανα, που είναι διατεθειμένοι να δώσουν όλο κι από κάτι, αρκεί να κάτσουν σε μια καρέκλα!
Μπορούν άραγε να δέχονται συγχαρητήρια για την εκλογή τους μ’ αυτά τα δεδομένα; Δικαιούνται;
Αποδεικνύουν ότι δεν υπηρετούν τον ένα, κοινό στόχο που θα έπρεπε να έχουμε όλοι και παντού κι αφορά στην διατήρηση όσων κληρονομήσαμε! Στοχεύουν μόνο στην προσωπική τους ανέλιξη παραχωρώντας αυτά που δεν δικαιούνται ούτε καν να διαπραγματεύονται αρκεί να προσπαθούν να συνεργαστούν με γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των συμπολιτών και συναδέλφων τους! Πόσοι απ’ τους ψηφοφόρους τους θα τους τιμούσαν με την ψήφο τους αν γνώριζαν τις πραγματικές τους προθέσεις και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν αρκεί να κάτσουν στην πολυπόθητη καρέκλα;
Κάθε απουσία χριστιανού κι αγνού, απλού μουσουλμάνου πολίτη, δίνει δύναμη στους στρατευμένους εγκάθετους που υλοποιούν ένα σχέδιο λίγο –λίγο κι όσο εμείς ολιγωρούμε κι αφήνουμε κενά, τόσο θα καλύπτονται εις βάρος μας!

Δεν κερδίζουν αυτοί! Εμείς χάνουμε και μάλιστα πολύ περισσότερα απ’ όσα εκείνοι φαίνεται να κερδίζουν! Αν το συνειδητοποιήσουμε όλοι αυτό, θα μπορέσουμε να δώσουμε ξεκάθαρα το μήνυμα στους βουλευτές κι άλλους τοπικούς εκλεγμένους που αποδεικνύονται ελάχιστοι να διαχειριστούν τα κοινά μας συμφέροντα. Θα φτάσουν και τις θεσούλες τους να χάσουν αν συνεχίσουν έτσι, δυναμώνοντας εκείνους που σήμερα προκλητικά κάνουν επίδειξη δύναμης χρησιμοποιώντας την ανικανότητα συνεννόησης που χαρακτηρίζει, δυστυχώς τους Έλληνες, από αρχαιοτάτων χρόνων επιτρέποντας σε Εφιάλτες να «καθαρίζουν» όπου δε μπορούν να κερδίσουν οι εχθροί…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου